Alla inlägg under mars 2009

Av annika whendin månsson - 8 mars 2009 12:10

 tänk jag har suttit här nu hela förmiddan..Reine börjar att sucka och Jag med..får liksom inte till detta riktigt..

men snöar gör det fortfarande..Reine är ute och plogar, både här och hos grannarna..han har sju stycken han plogar åt..service..


hästarna börjar att krypa ihop under träden..det är inte gott ute nu..


Av annika whendin månsson - 8 mars 2009 11:44

I dag fyller ebba tio år...vad åren går..jag är faster till Ebba.

Jag och cassandra åkte till Ebba på fredags kväll när vi ändå var i karlstad.. köpte med en tårta, kalaser är ju idag så jag visste att det inte skulle bli tårta om fredan..och jag tycker om tårta..nu när jag slutat röka. Det syns på min rumpa.

 Vi hämtade upp Victoria (min minsta dotter som nu är 17 år) först så hon oxå fick följa med. Ebba blev glad för paketet..vilket var en bok om en lite hund..och så fick hon en slant.

det var jätte mysigt att komma och hälsa på lillebror, tyvärr så blir det inte så ofta..men trevligt hade vi.


Cassandra fick jag lämna hos hennes morfar (flickornas pappa-mitt ex)..cassandra ska vara hos morfar under helgen..petra ska jobba..

Jag blev väl kvar där en stund oxå innan jag for hem..morfar Anders hans nya fru är jätte trevlig och måste säga att jag tycker mycket om henne. jag har en bra relation till mitt ex..som tur är..vi har ju tre barn ihop och kommer på det vis leva ihop hela livet..


Resan hem ska man inte prata på..körde tio-femton min sen ficka jag stanna och gå några varv runt bilen...så trött..tupplurer fick jag oxå ta..resan hem tog ca tre tim..annars en och en halv..


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST...



Av annika whendin månsson - 8 mars 2009 10:06

nu är det söndag och jag har gjort färdigt i stallet...det var inget gott att vara ute idag. halft om halft snöstorm, snön kommer ner vågrätt..


i fredags åkte min periodare in på verkastad..några fjädrar är nu utbytta, eller vad det nu var...under tiden bilen var där så var jag och cassandra på stan och shoppade..eller mormor shoppade till cassandra..blev några tusenlappar fattigare...men gud så kul det var. det var mysigt att bara få vara med cassandra..vi både lunchade och fikade..vi hade en heldag tillsammans..

Av annika whendin månsson - 7 mars 2009 12:35

                         jaha då har man kollat då...


nu har jag sett vad fina bloggar det finns..lär väl aldrig få en bra blogg..jag är så kass,det finns inga ord för det..                                        hur ska man gå till väga..för att lära sig " datorer "

tycker att jag försöker att leta mig fram på denna "burk" hm hm..kan man säga..

                            får kanske ringa SYSTER YSTER-igen..

 hon blir allt lite galen på mig..bara ringer henne..menar hon med det tro... ha ha ha


 hörs väl senare...jonathan blir borta en natt till...--- LANAR.. dator kväll här fnisss

Av annika whendin månsson - 7 mars 2009 11:20

ja det blev inget skrivade igår...var i karlstad hela dagen..ja får allt berätta om gårdagen senare..när Jonathan kommer hem med den andra datorn..har har varit på LAN-party..att dom orkar.



Var vänligare än nödvändigt mot alla du möter, som kämpar för

  någonting..

En skarp tunga kan skada din egen hals...


Av annika whendin månsson - 5 mars 2009 22:40

ja då var det dax igen...min bil är en fiat `stilo`....jag köpte den ny för några år sedan...ny ny ny...säger det bara engång till..ny.

Bara för att slippa en massa krångel..har haft den inlämnad på en acktoriserad verkstad ett flertal gånger..med perioder på ca fem veckor åt stöten..och för varje grej de hittar så åker jag på en ny självrisk.(går tydligen inte på garantin). En FIAT som kostar en massa pengar...


han är en periodare, jag vet det..har jobbat inom den branchen så jag vet....

de hittar inget fel på den som vanligt..men nu ska ni få höra.. när han har sin period då stannar han varje gång man trycker ner kopplingen..och så här hållan på i ca en vecka..och sen går han som vanligt igen, till nästa period börjar. lovar att den kan komma precis när han själv vill..det är inte så kul mitt i rusningstrafik osv eller om man har 600kilo häst på släp...


men en chans till får han..imorgon då blir det verkstan igen...karlstad hela dagen...


Av annika whendin månsson - 5 mars 2009 21:52

nu är det kvällen...inget har det blivit gjort..pust..lillasyster Lena har som sagt vart här idag..dessa datorer säger jag bara..det är tur att det finns människor som tycker det är kul, att hålla på med dessa fyrkantiga saker..

jag fattar inget utav alla dessa nuffrorrrr som kommer fram..hm blä..


vi får väl se vad länge det går innan hon får komma igen..

Jonathan fick väl spratt när han kom hem och det inte var som det skulle i datorn..vi (Lena) fick väl flytta om lite i datorn...musiken ligger nu på D-disken..varför tro??? ja, ja vet inte...

detta höll vi på med från klockan 7.30 till 13-tiden...snacka om att man har fyrkantiga ögon ett tag..fniss.


Resten av dagen och em fick jag allt tillbringa  i sängen..har man känning av njursten så har man pluss att det gör ju inte saken lättare att man har en besvärlig nackskada..det ena leder till det andra..pust pust.


 Solsken blev det allt till slut..cassandra kom till mormor..men fy vad detta låt gammalt..ojdå är man hundra år, eller?


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards