Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

man får tvinga sig ibland...

Av annika whendin månsson - 3 maj 2009 13:30

   Tänk att det ska var så svårt ochjobbigt att vara sjuk...långdraget..men börjar allt att fundera på detta med lederna. Tror inte att det har med förskylningen att göra. Min doktor ringer mig till veckan, jag får väll ta dessa "hemska" cortisonsprutor, jag är så spruträdd..och jag vet vad jäkla ont det kan göra, om dom kan sin sak och sätter dom rätt..

   Igår tvingade jag mig ut på en så kallad rehabiliterings tur, den innebär en skogstur med hundarna..svårt att gå men med många stopp efter älvskanten så gick det bra. extra ont efteråt men ibland måste även själen få en balsamtur.. det var gått och hundarna tyckte det var gott att komma ut med mamma..


Idag har Jonathan spelat sin första träningsmatch (fotboll).

De vann med 5-3, de gjorde det bra. Jonathan har en match kvar, första seriematchen sedan är det slut för honom denna säsong. Han blir opererad den 14 maj...


hörs senare..

 
ANNONS
 
Anna

Anna

3 maj 2009 22:16

Det där med lederna och förkylningen kan nog höra ihop. Vänta lite och se...

http://annabellan.blogspot.com

 
MissC

MissC

4 maj 2009 10:05

Jobbigt att du ska ha så ont!! Hoppas att idag är en bättre dag.

Varför ska han opereras??????

http://misscsus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annika whendin månsson - 1 juni 2009 10:01

  Nu är det verkligen sommar och jag njuter av fulla muggar.   Jag har haft fullt upp under helgen, det har varit bröllop, dressytävling, fotbollsmatch, morsdag, ridning av egen häst, umgåtts med mina två minsta barn, varit och badat...jag har tagit...

Av annika whendin månsson - 29 maj 2009 08:19

Jag går går och åter går...vi räknar steg... kanske kan få gå ner dessa fina kilon jag har lagt på mig under dessa månaderna jag var sjuk..dom kom så fort och jag fattar inte att det ska vara så svårt att bli av med dem.. Nu har jag en teori om varfö...

Av annika whendin månsson - 27 maj 2009 11:45

Nu har vi inte skrivit på länge..men vi prövar igen..   Operation på Jonathan gick jättebra till slut.Det blev en större operation än tänkt men nu kanske vi slipper att göra flera..till Jonathans glädje. HAN vill inte göra om det, jag lovar att han h...

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 11:22

önskar alla en bra dag..

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 08:00

  Ja nu närmar det säg för Jonathan..efter att jag har bitit ifrån.. Efter många års tjat om en operation..(Jonathan har en förkort hälsena på vänster fot..) Har hela tiden fått hört att det växer bort..mycket lidande för denna pojk..botox injektione...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annika-whendin-mansson med Blogkeen
Följ annika-whendin-mansson med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se