Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

det var uppföljningen....

Av annika whendin månsson - 5 maj 2009 08:17


godmorgon...   Jodå farbror doktorn ringde mig allt till slut...pust pust.ju jag undrar allt..när man inte ens är 40 år fyllda och får att svaret i från röntgen inte var ok (höften). utsliten men ändock i ett tidigt stadie så det fanns inget att göra..men ska jag gå här och vissa dagar kan jag inte gå..min undran, är det i ett tidigt stadie då???    Den övriga värken jag går med..den ni den får jag oxå leva med..detta är sviterna som kommer av nackskadan. Jag har alltid levt med värken sedan olyckan skedde men har ändå haft guld dagar..vilket jag inte haft nu på länge..Jag önskade att det var någon/något virus eller så, pga denna härliga förkylningen jag har. jag plockar efter halmstrå nu..det KAN inte vara meningen att man ska ha det så här..       Idag tar vi lite av "pillerburken" Jonathans klass ska till Morokulien. Morokulien firar sin 50 års dag.50 års firandet i Morokulien under 2009 är ett samarrangemang mellan Fredsplatsens Vänner samt Eda ochEidskogs kommuner. Eleverna ska ha uppfinnarmässa och segrande förslag kommer att få åka til Snilleblixtmässan i Göteborg...  Detta ska bli kul och ibland får man utmana ödet lite.. offra sig lite..Det sociala gör mycket för den ledsna själen... 

 
ANNONS
 
Anna

Anna

5 maj 2009 18:48

Det verkar som om du och jag har en liknande skada. Inte roligt... =(

http://annabellan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annika whendin månsson - 1 juni 2009 10:01

  Nu är det verkligen sommar och jag njuter av fulla muggar.   Jag har haft fullt upp under helgen, det har varit bröllop, dressytävling, fotbollsmatch, morsdag, ridning av egen häst, umgåtts med mina två minsta barn, varit och badat...jag har tagit...

Av annika whendin månsson - 29 maj 2009 08:19

Jag går går och åter går...vi räknar steg... kanske kan få gå ner dessa fina kilon jag har lagt på mig under dessa månaderna jag var sjuk..dom kom så fort och jag fattar inte att det ska vara så svårt att bli av med dem.. Nu har jag en teori om varfö...

Av annika whendin månsson - 27 maj 2009 11:45

Nu har vi inte skrivit på länge..men vi prövar igen..   Operation på Jonathan gick jättebra till slut.Det blev en större operation än tänkt men nu kanske vi slipper att göra flera..till Jonathans glädje. HAN vill inte göra om det, jag lovar att han h...

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 11:22

önskar alla en bra dag..

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 08:00

  Ja nu närmar det säg för Jonathan..efter att jag har bitit ifrån.. Efter många års tjat om en operation..(Jonathan har en förkort hälsena på vänster fot..) Har hela tiden fått hört att det växer bort..mycket lidande för denna pojk..botox injektione...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annika-whendin-mansson med Blogkeen
Följ annika-whendin-mansson med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se