Direktlänk till inlägg 6 maj 2009

vad en massa vila kan göra..

Av annika whendin månsson - 6 maj 2009 07:32


Jag är så glad idag...mår bra, Jippi!!!

Tänk vad en och en halv veckas supervilande gör..då menar jag verkligen sängen sängen sängen...tråkigt men sant.

Jag har en av mina guld dagar som jag kallar de...inte dumt..

har redan använt  dammsugaren..min bästa vän.

 kramizar


Jag trodde väll att allt hade vänt..pyttsan heller..skulle nog inte ha dammsugit, fick allt besöka sängen några timmar iallafall..Har suttit hela förmiddagen i telefonköer..ska ju ha tag på farbror doktorn..när jag väl kom fram..då har han slutat att jobba där.Varför ska alla bra läkare försvinna..nya samtal och nya köer..men det slutade med att jag fick lämna in namn och telefonnr..kanske han ringer imorgon..hoppas det.

Nu ska det bli ett jätte VARMT bad så man kan räta ut sig..

ha det gott..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annika whendin månsson - 1 juni 2009 10:01

  Nu är det verkligen sommar och jag njuter av fulla muggar.   Jag har haft fullt upp under helgen, det har varit bröllop, dressytävling, fotbollsmatch, morsdag, ridning av egen häst, umgåtts med mina två minsta barn, varit och badat...jag har tagit...

Av annika whendin månsson - 29 maj 2009 08:19

Jag går går och åter går...vi räknar steg... kanske kan få gå ner dessa fina kilon jag har lagt på mig under dessa månaderna jag var sjuk..dom kom så fort och jag fattar inte att det ska vara så svårt att bli av med dem.. Nu har jag en teori om varfö...

Av annika whendin månsson - 27 maj 2009 11:45

Nu har vi inte skrivit på länge..men vi prövar igen..   Operation på Jonathan gick jättebra till slut.Det blev en större operation än tänkt men nu kanske vi slipper att göra flera..till Jonathans glädje. HAN vill inte göra om det, jag lovar att han h...

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 11:22

önskar alla en bra dag..

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 08:00

  Ja nu närmar det säg för Jonathan..efter att jag har bitit ifrån.. Efter många års tjat om en operation..(Jonathan har en förkort hälsena på vänster fot..) Har hela tiden fått hört att det växer bort..mycket lidande för denna pojk..botox injektione...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annika-whendin-mansson med Blogkeen
Följ annika-whendin-mansson med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se