Direktlänk till inlägg 13 maj 2009

operation...

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 08:00

  Ja nu närmar det säg för Jonathan..efter att jag har bitit ifrån..

Efter många års tjat om en operation..(Jonathan har en förkort hälsena på vänster fot..) Har hela tiden fått hört att det växer bort..mycket lidande för denna pojk..botox injektioner med gips i flera veckor utan resultat..fåttslutat på hockyn pga att forten inte kommer i skridskon , ingen slalom de senaste åren..för att göra historien kort så har foten blivit missbildad..så nu är det en stor operation pågång..fan fan..jag blir så ledsen och arg..imorgon 6.45 är det dax och jag är nervös, men tack o lov så är inte Jonathan det så det är bara att bita ihop och säga att allt gå bra..puss på Jonathan.

 
ANNONS
 
Anna

Anna

13 maj 2009 11:05

Jobbigt sånt där. Men bra att du stod på dej! Det kommer gå bra, ska du se.

Hälsa till pojken!

http://annabellan.blogspot.com

 
MissC

MissC

14 maj 2009 23:19

Men nääeeee vad jobbigt!!! Dumma läkare som inget gjort tidigare!! Grrrr
Skönt att du stod på dig :)

Håller tummanar och skickar en tanke!

KRAM

http://misscsus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annika whendin månsson - 1 juni 2009 10:01

  Nu är det verkligen sommar och jag njuter av fulla muggar.   Jag har haft fullt upp under helgen, det har varit bröllop, dressytävling, fotbollsmatch, morsdag, ridning av egen häst, umgåtts med mina två minsta barn, varit och badat...jag har tagit...

Av annika whendin månsson - 29 maj 2009 08:19

Jag går går och åter går...vi räknar steg... kanske kan få gå ner dessa fina kilon jag har lagt på mig under dessa månaderna jag var sjuk..dom kom så fort och jag fattar inte att det ska vara så svårt att bli av med dem.. Nu har jag en teori om varfö...

Av annika whendin månsson - 27 maj 2009 11:45

Nu har vi inte skrivit på länge..men vi prövar igen..   Operation på Jonathan gick jättebra till slut.Det blev en större operation än tänkt men nu kanske vi slipper att göra flera..till Jonathans glädje. HAN vill inte göra om det, jag lovar att han h...

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 11:22

önskar alla en bra dag..

kunde ju inte hålla mig här ifrån.. sitter och väntar på att degen ska jäsa färdigt.. ska sedan ladda för en deg till, det är lika bra att baka på två lite mjölk när man ändå är pågång.. ha det så gott så länge.. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annika-whendin-mansson med Blogkeen
Följ annika-whendin-mansson med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se