Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

livet tillbaka..operationen gick bra.

Av annika whendin månsson - 27 maj 2009 11:45

Nu har vi inte skrivit på länge..men vi prövar igen..


Operation på Jonathan gick jättebra till slut.Det blev en större operation än tänkt men nu kanske vi slipper att göra flera..till Jonathans glädje. HAN vill inte göra om det, jag lovar att han har haft det jätte tufft, stackars lilla barn. Jag skulle så gärna göra detta istället för Jonathan..man lider verkligen med barnen när de har ont..man blir så maktlös..

Han ska nu tillbaka nästa torsdag och byta gipset och kolla att såret läker som det ska. Sedan blir det gips i ytterligare sex veckor..det vill inte Jonathan, han är redan trött på att hoppa runt på kryckorna.


Under tiden så har även min lillasyster gift sig..ett mycket vackert bröllop. Reine och Jonathan blev inte med för det var två dagar efter operationen och som sagt var så var han inte pigg. Jag åkte själv med flickorna och vi hade jätte kul, men tog bilen hem på natten..ville ju hem till Jonathan. skönt att man var nykter och städad..och piggelin dagen efter..


dagen består av att jag nu använder mig av en stegräknare...man jagar steg ( är med i en stegtävling) tycker att detta är kul, man blir motteverad av att promenerad nu när man är flera stycken som går, kanske man kan gå ner dessa fina kilona man lagt på sig under de sista månaderna man har varit dålig...

N u är livet iallafall tillbaka...HÄRLIGT..jag njuter..

 
ANNONS
 
MissC

MissC

27 maj 2009 13:19

Skönt att operationen gick bra!! Men usch så jobbigt.. Förstår honom. Å ja, det sista man vill är att se sina barn lida å ha det jobbigt! Hoppas det inte blir fler nu då.

Du får hälsa syrran din å gratulera till makatiteln ;)
KRAM

http://misscsus.blogspot.com

 
Anna

Anna

28 maj 2009 22:25

Åh, vad skönt att höra att operationen gick bra för din pojke. Har tänkt på er. Nästan varit lite orolig då du inte bloggat på ett tag. Sköt om er!

Kram, Anna

http://annabellan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av annika whendin månsson - 1 juni 2009 10:01

  Nu är det verkligen sommar och jag njuter av fulla muggar.   Jag har haft fullt upp under helgen, det har varit bröllop, dressytävling, fotbollsmatch, morsdag, ridning av egen häst, umgåtts med mina två minsta barn, varit och badat...jag har tagit...

Av annika whendin månsson - 29 maj 2009 08:19

Jag går går och åter går...vi räknar steg... kanske kan få gå ner dessa fina kilon jag har lagt på mig under dessa månaderna jag var sjuk..dom kom så fort och jag fattar inte att det ska vara så svårt att bli av med dem.. Nu har jag en teori om varfö...

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 11:22

önskar alla en bra dag..

Av annika whendin månsson - 13 maj 2009 08:00

  Ja nu närmar det säg för Jonathan..efter att jag har bitit ifrån.. Efter många års tjat om en operation..(Jonathan har en förkort hälsena på vänster fot..) Har hela tiden fått hört att det växer bort..mycket lidande för denna pojk..botox injektione...

kunde ju inte hålla mig här ifrån.. sitter och väntar på att degen ska jäsa färdigt.. ska sedan ladda för en deg till, det är lika bra att baka på två lite mjölk när man ändå är pågång.. ha det så gott så länge.. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annika-whendin-mansson med Blogkeen
Följ annika-whendin-mansson med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se