Senaste inläggen

Av annika whendin månsson - 6 maj 2009 07:32


Jag är så glad idag...mår bra, Jippi!!!

Tänk vad en och en halv veckas supervilande gör..då menar jag verkligen sängen sängen sängen...tråkigt men sant.

Jag har en av mina guld dagar som jag kallar de...inte dumt..

har redan använt  dammsugaren..min bästa vän.

 kramizar


Jag trodde väll att allt hade vänt..pyttsan heller..skulle nog inte ha dammsugit, fick allt besöka sängen några timmar iallafall..Har suttit hela förmiddagen i telefonköer..ska ju ha tag på farbror doktorn..när jag väl kom fram..då har han slutat att jobba där.Varför ska alla bra läkare försvinna..nya samtal och nya köer..men det slutade med att jag fick lämna in namn och telefonnr..kanske han ringer imorgon..hoppas det.

Nu ska det bli ett jätte VARMT bad så man kan räta ut sig..

ha det gott..

ANNONS
Av annika whendin månsson - 5 maj 2009 15:43

nu har vi kommit hem ifrån Morokulien...Det var våran skola som hade det vinnande bidraget (5:an) och de reser till Göteborg på Snilleblixtmässan till veckan..Grattis Grattis..


Nu sitter jag här och knåpar på datorn och har beslutsångest..hur jag ska göra..bloggar hit o bloggar dit...


hörs senare...

ANNONS
Av annika whendin månsson - 5 maj 2009 08:17


godmorgon...   Jodå farbror doktorn ringde mig allt till slut...pust pust.ju jag undrar allt..när man inte ens är 40 år fyllda och får att svaret i från röntgen inte var ok (höften). utsliten men ändock i ett tidigt stadie så det fanns inget att göra..men ska jag gå här och vissa dagar kan jag inte gå..min undran, är det i ett tidigt stadie då???    Den övriga värken jag går med..den ni den får jag oxå leva med..detta är sviterna som kommer av nackskadan. Jag har alltid levt med värken sedan olyckan skedde men har ändå haft guld dagar..vilket jag inte haft nu på länge..Jag önskade att det var någon/något virus eller så, pga denna härliga förkylningen jag har. jag plockar efter halmstrå nu..det KAN inte vara meningen att man ska ha det så här..       Idag tar vi lite av "pillerburken" Jonathans klass ska till Morokulien. Morokulien firar sin 50 års dag.50 års firandet i Morokulien under 2009 är ett samarrangemang mellan Fredsplatsens Vänner samt Eda ochEidskogs kommuner. Eleverna ska ha uppfinnarmässa och segrande förslag kommer att få åka til Snilleblixtmässan i Göteborg...  Detta ska bli kul och ibland får man utmana ödet lite.. offra sig lite..Det sociala gör mycket för den ledsna själen... 

Av annika whendin månsson - 4 maj 2009 19:02


  Farbror doktorn ringde upp mig iallafall, något som var positivt. Han är mycket trevlig och han bjuder på sig själv, tack o lov.

  Ja ja han hade väll svaren i från röntgen....(höften), bara att inse att man är gammal och skruttig..utsliten men dock inte så mycket att det var något att göra ännu..sa han..men gå periodvis det kan jag inte..hm.HJÄLP jag är inte 40 fyllda ännu.


  Så nu tänker jag ta extra värktabletter och gå ut till mina djur..ren rehabillitering måste jag säga..bomull för själen..

   Hemhjälpen ligger inte allt för långt bort...(vi tar den norska hjälpen)

Av annika whendin månsson - 4 maj 2009 10:28

forsvallen 

  • avslut på matcken vi vann med 5-3här är vi på forsvallen
  • grabbarnas första träningsmatch
  • de vann med 5-3 mot Häj...
Av annika whendin månsson - 4 maj 2009 10:17

Morgon juva morgon...

idag skulle min doktor ring och jag väntar, vill verkligen prata med honom..Han ringer oxå..Jiippii.

men vad händer..den "roliga nya" telefonen sätter samtalet på "parkera samtalet"...han ringer givetvis upp igen..och JAG fabblar väll klart bort samtalet, och han ringer inte igen...kul kul.

  Så nu sitter jag här och är alldelles upprörd. Vad gör jag, jo jag skickar mail via vårdcentralen och hoppas han får det..


fortsättning följer.....

Av annika whendin månsson - 3 maj 2009 13:30

   Tänk att det ska var så svårt ochjobbigt att vara sjuk...långdraget..men börjar allt att fundera på detta med lederna. Tror inte att det har med förskylningen att göra. Min doktor ringer mig till veckan, jag får väll ta dessa "hemska" cortisonsprutor, jag är så spruträdd..och jag vet vad jäkla ont det kan göra, om dom kan sin sak och sätter dom rätt..

   Igår tvingade jag mig ut på en så kallad rehabiliterings tur, den innebär en skogstur med hundarna..svårt att gå men med många stopp efter älvskanten så gick det bra. extra ont efteråt men ibland måste även själen få en balsamtur.. det var gått och hundarna tyckte det var gott att komma ut med mamma..


Idag har Jonathan spelat sin första träningsmatch (fotboll).

De vann med 5-3, de gjorde det bra. Jonathan har en match kvar, första seriematchen sedan är det slut för honom denna säsong. Han blir opererad den 14 maj...


hörs senare..

Av annika whendin månsson - 1 maj 2009 19:16

god eftemiddag...


  Jag har mest legat i sängen idag...hoppas att det är förskylningen som har satt sig på lederna...dom har svullnat och gör skit ont hela tiden..


  Jag blev iallfall glatt överaskad av att komma ut en sväng..vilken grönska det har blivit under denna dag...sommaren närmar sig med språng...


Reine har lagt ut blod på en bana i skogen, för att spåra med den lilla taxen Jacko...han fixade det jättebra och var mycket stolt när han kom tillbaka med benet..Jag blir så stolt över honom..vi har redan i höstas fått rådjur på honom..och han är snart ett år...duktiga lilla hund.


ha en fortsatt trevlig kväll..


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ annika-whendin-mansson med Blogkeen
Följ annika-whendin-mansson med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se